Filmen Tissemyre 19:00 - 21:00 Event

Familiedynamikker i kølvandet på dødsfald: Filmvisning og samtale

”Hvad så, tissemyre?”

Sådan hilser Sigurds ældre søskende Astrid og Jens på ham, når de åbner døren.

Sigurd, Astrid og Jens har mistet deres far, og nu samles de for at dele farens bo. Efter farens død vil Sigurd tilgive Astrid og Jens for at mobbe ham som barn – men det kommer ikke til at gå som planlagt, for Astrid og Jens mener ikke, at de har gjort noget galt og afslår tilgivelsen.

En søskendekonflikt i kølvandet på et dødsfald. Det er omdrejningspunktet i kortfilmen ’Tissemyre’, som er en førsteårsfilm fra den uafhængige filmskole Super16, og som du nu kan se hos Landsforeningen Liv&Død.

Denne aften sætter vi fokus på familiedynamikker og roller i forbindelse med kriser i livet som dødsfald. Først med visningen af filmen ’Tissemyre’, hvorefter folkene bag filmen vil fortælle om deres film.

Du kan også møde psykolog Camilla Westh, som vil holde et oplæg omkring temaet.

Bagefter har du som publikum mulighed for at stille spørgsmål og deltage i en samtale med aftenens gæster.

Om filmen ‘Tissemyre’:

Du kan finde flere informationer om filmen ‘Tissemyre’ her.

Om Camilla West:

Camilla er autoriseret klinisk psykolog med praksis på Frederiksberg, hvor hun blandt andet hjælper mennesker i kriser med at genfinde fodfæste, mening og glæde i tilværelsen.

Hun har særlig viden om og erfaring med familie- og andre relationelle dynamikker, herunder hvordan livskriser påvirker vores selvforståelse og relationelle samspil med andre.

Arrangementet finder sted den 9. september fra kl. 19 til 21 i Funebariet, vores udstillingssted om døden. I forbindelse med arrangementet kan du købe kaffe og vand.

Med din tilmelding får du automatisk adgang til Funebariet og har mulighed for at se udstillingen inden filmvisningen. Funebariet er åbent fra kl. 18 for gæster til arrangementet.

Pris pr. person: 50 kr.

OBS: Billetter kan købes i døren på dagen, inden arrangementet starter kl. 19.

Hvor: Landsforeningen Liv&Død, Nikolaj Plads 27, 1067 København K

Pris: 50,00 kr.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist overskredet – tilmelding ikke mulig

2022 Fre 09 Sep