Når Livet Slutter

Denne guide giver dig viden og råd om en lang række forhold, du kan tage stilling til og hånd om før, ved og efter et dødsfald. Guiden giver ikke svaret på alt men forsøger at dække de mest nødvendige oplysninger, som man kan have brug for før, ved og efter et dødsfald.

Vi opdaterer løbende guiden, når fx lovgivningen eller satserne på området ændrer sig, og vi tilføjer desuden relevant information.

Download

Dit digitale liv – din digitale arv

I dag har vi ikke bare ét, men to liv. Det er dog kun det ene, der en dag slutter af sig selv.

Denne folder giver dig viden om, hvad der menes med begreberne, digitalt liv og digital arv. Folderen fortæller endvidere, hvorfor det er vigtigt at vi forholder os til vores digitale liv og arv.

Download

Min Sidste Vilje

‘Min Sidste Vilje’ er en formular, hvor du kan udfylde, hvilke ønsker du har til din begravelse eller bisættelse.

Ved at udfylde Min Sidste Vilje kan du dels selv få indflydelse og dels hjælpe dine nærmeste med at træffe de mange valg, der er nødvendige, når der skal planlægges en begravelse eller bisættelse. Formularen indeholder en vejledning til de valg, der kan tages.

Download

 

Bestil udgivelser
Hvor længe går der, før du modtager dit materiale?
Al vores materiale, som du kan bestille på hjemmesiden, udsendes som "Brevet" (tidligere kendt som B-brev), med mindre andet er aftalt. Der kan derfor gå min. 5 dage, før du modtager det, du har bestilt.