Medlemsabonnement - betingelser | Landsforeningen Liv&Død
   
   
   
   
   
   
      
   
   
   
   
        
   
   
        
   

	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	


	


 

  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
   
  	
	  
   
      

Medlemsabonnement – betingelser

Her kan du læse om vores betingelser i forbindelse med oprettelse af et medlemskab. Du kan også læse om betingelser i forbindelse med støtte gennem engangsbidrag.

Du kan støtte vores arbejde ved at blive medlem eller give et engangsbidrag. 

Medlemskab:

Et medlemskab gælder et år fra indmeldelsesdato og gælder et år frem. Det kan fornyes en gang årligt.

Her kan du læse om at støtte vores arbejde gennem medlemskab.

Engangsbidrag:

Der er ingen fortrydelsesret på engangsbidrag. 

Her kan du læse om at støtte vores arbejde gennem engangsbidrag.

Oprettelse af medlemskab og ved støtte med engangsbidrag online på hjemmesiden:

Pengene, som man giver i forbindelse med støtte gennem medlemskab eller engangsbidrag, trækkes i forbindelse med, at man gennemfører transaktionen og modtager bekræftelse online og via mail.

Det bliver muligt at tilmelde sig automatisk fornyelse af medlemskab online.

Som  udgangspunkt er man tilmeldt et medlemskab et år frem. Fremtidige trækninger online foretages kun, hvis man tilmelder sig automatisk fornyelse, og da trækkes beløbet én gang årligt på samme tidspunkt, som da man oprettede sig som medlem.

Opsigelse:

Man kan til enhver tid opsige sit medlemskab og også evt. en automatisk fornyelse af medlemskab fremadrettet. Hvis man har sat sit medlemskab til automatisk at blive fornyet, skal man blot opsige det, inden ens nye medlemsår påbegynder. Man vil ikke få sine penge tilbage for det år, man allerede har betalt for. Ved ønske om opsigelse af sit medlemskab skal man kontakte os på info@livogdoed.dk.

Mulighed for oprettelse af et medlemskab eller støtte med engangsbidrag online på hjemmesiden vil blive muligt i løbet af 2021.

Har du spørgsmål til medlemskaber og opsigelse af medlemskaber samt engangsbidrag, kan du kontakte os på info@livogdoed.dk

Registrering af oplysninger

Landsforeningen Liv&Død registrerer de indtastede oplysninger i forbindelse med støtte og medlemskab. Vi indsamler kun de oplysninger, som er nødvendige for at kunne levere den pågældende ydelse.
Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i henhold til Persondataloven. Oplysningerne gemmes i op til 5 år af hensyn til vores regnskab. Alle oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Oplysninger, der ikke længere har relevans, slettes.

Se også vores privatlivspolitik.