Handelsbetingelser

Her kan du læse om vores vilkår og betingelse både i forbindelse med medlemskab og støtte samt ved tilmelding til et arrangement. 

Ved oprettelse af medlemskab og ved støtte med engangsbidrag online på hjemmesiden

Pengene, som man giver i forbindelse med støtte gennem medlemskab eller engangsbidrag, trækkes i forbindelse med, at man gennemfører transaktionen og modtager bekræftelse online og via mail.

Handelsbetingelser ved tilmelding til arrangementer / køb i webshop

Pengene for køb af billetter til et arrangement eller køb af en vare i webshoppen trækkes i forbindelse med, at man tilmelder sig arrangementet i vores kalender/køber en vare i webshoppen og modtager bekræftelsen på købet online og via mail.

Fortrydelsesret – køb af billetter og tilmelding til arrangement

Har du købt billetter til et arrangement, refunderes de kun i tilfælde af, at vi er nødsaget til at aflyse.

Ved gratis arrangementer kan sletning af tilmelding dog ske ved at sende en mail til info@livogdoed.dk

Ved aflysning af arrangement:

Hvis vi aflyser et arrangement, som man har betalt for, vil vi godtgøre prisen for billetterne, alternativt vil man få tilbudt billetter til et lignende arrangement.

Registrering af oplysninger

Landsforeningen Liv&Død registrerer de indtastede oplysninger i forbindelse med tilmelding til et af vores arrangementer, køb af vare i webshop og ved medlemskab. Vi indsamler kun de oplysninger, som er nødvendige for at kunne levere den pågældende ydelse.
Vi behandler dine oplysninger fortroligt og i henhold til Persondataloven. Oplysningerne gemmes i op til 5 år af hensyn til vores regnskab. Alle oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Oplysninger, der ikke længere har relevans, slettes.

Se også vores privatlivspolitik.