Støt Landsforeningen Liv&Død

Med et bidrag til Landsforeningen Liv&Død er du med til at støtte vores arbejde for, at alle får en værdig afslutning på livet og får deres sidste vilje opfyldt.

Du er samtidig med til at støtte vores arbejde for at nedbryde tabuet omkring døden.

Læs mere om vores arbejde 

Bidrag til Landsforeningen Liv&Død

For at støtte Landsforeningen Liv&Død skal du blot sende en e-mail til os med oplysninger om navn og adresse. Så sender vi dig et girokort og information omkring Landsforeningen Liv&Døds arbejde. Du kan sende en e-mail ved at klikke her.

Du kan også støtte ved at indbetale et engangsbeløb direkte via din bank/netbank. Det kan ske via registreringsnummer 5033 og kontonummer 109702-7. Venligst anfør ‘engangsbidrag’ som overførselstekst.

Årligt medlemskontingent i Landsforeningen Liv&Død

  • 120 kr. for enkeltpersoner
  • 200 kr. for to personer med samme bopælsadresse
  • 2500 kr. for virksomheder og andre organisationer

Som medlem af Landsforeningen Liv&Død får du tilsendt et gratis eksemplar af formularen Min Sidste Vilje.

Yderligere information om støtte til Landsforeningen Liv&Død

Hvis du har spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Det kan du gøre på tlf. 33 36 49 70 eller via e-mail info@livogdoed.dk

Del din historie og billeder i ny udstilling

Vi søger for tiden efter fortællinger om og billeder af spontane mindesteder og offentlige mindearrangementer fra rundt om i landet, som skal bruges i vores nye udstilling om ritualer ved død, begravelse og sorg i Danmark. Har du en historie og billeder, som vi må bruge?

Læs mere X
Del din historie i ny udstilling