19:00 - 20:00 Teater

Et latterligt menneskes drøm

AFLYST PGA. CORONA. VI VENDER SNAREST TILBAGE MED NYE DATOER.
Alle, der har købt billet til forestillingen vil hurtigst muligt blive kontaktet direkte af teatergruppen for at aftale enten ombytning eller refundering af billet.

Du er hermed invitereret til noget ganske særligt: Landsforeningen Liv&Død byder indenfor til en aften i selskab med Fjodor Dostojevskij, en af verdenslitteraturens største menneskekendere.

144 år efter udgivelsen af ”Et latterligt menneskes drøm” er Fjodor Dostojevskijs novelle aktuel som aldrig før. I skikkelse af skuespiller Viktor Melnikov møder vi det latterlige menneske som har overgivet sig til livets ligegyldighed. I en drøm skyder han sig selv i hjertet. Skuddet åbner døren til dødsriget og fører ham til paradis, hvor han får indsigt i sandheden om mennesket.

Den officielle plakat til teaterstykket ‘Et Latterligt Menneskes Drøm’

Fortællingen udgør selve essensen af Dostojevskijs monumentale forfatterskab, der på denne aften i Liv&Døds enestående ramme, giver et kik ind i deres aktuelle og vedkommende særudstilling som kredser om livet og døden.

Teater med fordybelse og eftertanke. En aften til refleksion om livet og det levede liv.

 

Forestillingen begynder kl. 19. Dørene åbnes fra kl. 18.00. Få en særlig oplevelse i dansk teater med “Et latterligt menneskes drøm” og tilbring en vinteraften i selskab med Dostojevskij. Glæd dig til at nyde et glas champagne og at opleve Funebariets faste udstilling om død og begravelse, samt særudstillingen, der sætter fokus på forskellige aspekter omkring selvmord.

Stykket er produceret og arrangeret af Teater – Oplevelser til eftertanke.

Hvor: Landsforeningen Liv&Død, Nikolaj Plads 27, 1067 København

Pris: 365,00 kr.

Tilmelding

Tilmelding skal ske hos www.teaterbilletter.dk.

Gå til www.teaterbilletter.dk
2021 Fre 12 Feb