19:00 - 21:00 Teater

Et latterligt menneskes drøm

Du er hermed invitereret til noget ganske særligt: Landsforeningen Liv&Død byder indenfor til en aften i selskab med Fjodor Dostojevskij, en af verdenslitteraturens største menneskekendere.

144 år efter udgivelsen af ”Et latterligt menneskes drøm” er Fjodor Dostojevskijs novelle aktuel som aldrig før. I skikkelse af skuespiller Viktor Melnikov møder vi det latterlige menneske, som har overgivet sig til livets ligegyldighed. I en drøm skyder han sig selv i hjertet. Skuddet åbner døren til dødsriget og fører ham til paradis, hvor han får indsigt i sandheden om mennesket.

Den officielle plakat til teaterstykket ‘Et Latterligt Menneskes Drøm’

Fortællingen udgør selve essensen af Dostojevskijs monumentale forfatterskab, der på denne aften i enestående rammer giver et kik ind i Liv&Døds udstillingssted, Funebariet, som kredser om livet og døden.

Teater med fordybelse og eftertanke. En aften til refleksion om livet og det levede liv.

Forestillingen begynder kl. 19. Dørene åbnes fra kl. 18.00. Få en særlig oplevelse i dansk teater med “Et latterligt menneskes drøm” og tilbring en aften i selskab med Dostojevskij. Glæd dig til at nyde et glas champagne og at opleve Funebariet.

Billet, normalpris: 365 kr. pr. stk.

Stykket er produceret og arrangeret af Teater – Oplevelser til eftertanke.


Hvor: Landsforeningen Liv&Død, Nikolaj Plads 27, 1067 København K

Pris: 365,00 kr.

Tilmelding

Tilmelding skal ske hos Teaterbilletter.

Gå til Teaterbilletter
2021 Tir 16 Nov