10. oktober 2023

Åbning af plakatudstilling på Kulturnatten

På årets kulturnat kan man besøge Landsforeningen Liv&Død og se en plakatudstilling med alle de indsendte forslag til vores plakatkonkurrence.

Som optakt til UGE 44 – Fokus på døden, har Liv&Død haft igangsat en plakatkonkurrence, hvor alle der havde lyst kunne indsende et plakatforslag fra juni til og med september. Vi vil gerne sætte fokus på uge 44 som en landsdækkende uge om døden med omdrejningspunkt i kulturen, så det kan blive lettere at tale om og reflektere over døden. Derfor ville vi gerne se forskellige forslag til en plakat for De Dødes Dag i Danmark.

I løbet af tilmeldingsperioden fik vi indsendt 60 bud på, hvordan en sådan plakat kunne se ud. Og vi modtog derfor også mange forskellige og meget kreative forslag, der på alle mulige måder forsøgte at vise sammenhængen mellem livet og døden.

Konkurrencen kommer til at få tre vindere, der vil blive annonceret torsdag d. 12. oktober. De tre vil modtage deres præmier på dette års Kulturnatten d. 13. oktober i vores udstillingssted, Funebariet. Her åbner også udstillingen af alle de 60 plakater. Så kommer man forbi os til Kulturnatten, vil man kunne se alle plakaterne samlet.

Vi åbner dørene til Kulturnatten kl. 18 og har åbent helt indtil kl. 00.

Plakatudstillingen vil forblive i Funebariet efter Kulturnatten, så man kan også komme forbi en anden dag og se den.

Derudover bliver de tre vinderplakater sendt rundt til biblioteker landet rundt. I kan se, hvilke biblioteker, plakaterne kommer til, på vores side om uge 44 her.

 

Hvor og hvornår kan udstillingen ses til Kulturnatten?

Hvornår: d. 13/10 fra kl. 18.00 til 00.00

Hvor: Landsforeningen Liv&Død, Nikolaj Plads 27, 1067 København K

Pris: Gratis

Hvor og hvornår kan udstillingen ellers ses?

Hvornår: Alle hverdage efter aftale

Hvor: Landsforeningen Liv&Død, Nikolaj Plads 27, 1067 København K

Pris: 50 kr.