Podcast 'Jeg plejede at tro på for evigt' 19:30 - 21:30 Event

’Jeg plejede at tro på for evigt’ – live på Kulturmaskinen Odense

Snak, musik og vedkommende, svære, smukke, personlige og rørende fortællinger er på programmet, når podcasten ’Jeg plejede at tro på for evigt’ kan opleves live på Kulturmaskinen i Odense.

Værterne er Jeppe Wad Vester og Sara Røtzler Lind.
Musik med kunstneren Hakes.

’Jeg plejede at tro på for evigt’ så dagens lys i marts 2019 i Landsforeningen Liv&Død. Gennem syv sæsoner har værterne i hvert afsnit haft en samtale med en person, der har mistet. Selvom podcasten efterhånden har en del fortællinger bag sig, så er der ikke to processer, der er ens. Enhver har sin egen måde at sørge og mindes på, og hvert afsnit indeholder nye nuancer og aspekter omkring det at miste.

’Jeg plejede at tro på for evigt’ henvender sig til alle, der er i berøring med sorg, fordi de enten selv har mistet eller er tæt på nogen, der har døden inde på livet. Og det vil i praksis være langt de fleste mennesker.

’Jeg plejede at tro på for evigt’ har været blandt de mest lyttede podcasts herhjemme. Landsforeningen Liv&Død, som står bag podcasten, mener, at interessen skyldes, at der er et stærkt behov for at tale om dem, man mister.

Landsforeningen Liv&Død får også løbende mange henvendelser fra lyttere, som på den ene eller anden måde er blevet berørt af podcasten og har fundet trøst og håb i fortællingerne. De har blandt andet skrevet:

”Jeg har hørt næsten alle jeres afsnit i jeres gode podcastserie, og det har hjulpet mig meget i min egen proces, efter jeg mistede tilbage i 2014.”
Efterladt, der har mistet en forælder i en arbejdsulykke

”Jeg er blevet trolig lytter af jeres sindssygt medrivende og hjertelige podcast. Den giver så meget mening og går lige i hjertekulen.”
Efterladt, der mistede et barn kort tid efter fødsel

”Tusind tak for jeres skønne podcast – den har virkelig hjulpet mig med den sorg, jeg går rundt med.”
Pårørende til person med psykisk sygdom

”Tusind tak for en rigtig god og meningsfyldt podcast. Det er så dejligt, at I er med til at italesætte dette emne og dermed nedbryde tabuet og berøringsangsten omkring dét at være i sorg. Dette er med til at give sørgende et talerør og et sted at søge hen, når man er ny i og med sorg.”
Efterladt, mistede kæreste efter kort tids sygdom.

 ’Jeg plejede at tro på for evigt’ kan opleves live på Frølageret, Kulturmaskinen i Odense tirsdag d. 25. oktober.

Arrangementet starter kl. 19.30 og varer cirka to timer.

Vi glæder os til at se jer.

Her finder du podcasten

’Jeg plejede at tro på for evigt’ kan udover på Radio 24syv findes på alle relevante platforme for podcasts som iTunes og Spotify, ligesom podcasten er tilgængelig på Landsforeningen Liv&Døds hjemmeside.
Lyt til podcasten på Landsforeningen Liv&Døds hjemmeside her.

Hvor: Frølageret, Kulturmaskinen, Farvergården 7 5000 Odense C

Pris: 100,00 kr.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist overskredet – tilmelding ikke mulig

2022 Tir 25 Okt