10. august 2020

Oplev podcasten ‘Jeg plejede at tro på for evigt’ live under Golden Days festivalen

Podcasten ‘Jeg plejede at tro på for evigt’ handler om det sværeste i livet, nemlig døden. Under Golden Days festivalen undersøger podcasten, hvad der sker, når ungdommen ikke bliver den kilde til liv og lys, som den ellers står for og forbindes med.

Landsforeningen Liv&Død laver i samarbejde med Nikolaj Kunsthal to liveoptagelser af podcasten, hvor du kan komme helt tæt på både værter og gæster. Det sker:

  • Søndag den 13. september kl. 15 – hvor podcastsværterne Julie Schelhart og Pernille Øster taler med forfatter og journalist Amalie Langballe, der selv har mistet på et tidspunkt i livet, hvor alt ellers skulle blomstre og opdages. Pris pr. person er 120 kr. Køb billet her.
  • Søndag den 20. september kl. 15 – hvor Julie Schelhart og Pernille Øster taler med psykolog og sorg­forsker Mai-Britt Guldin om, hvad det betyder, når døden bliver en del af ungdommen. Pris pr. person er 120 kr. Køb billet her. 

(Til begge arrangementer overholdes alle gældende retningslinjer i forhold til Covid-19.)

Arrangementerne finder sted i Nikolaj Kunsthal, Nikolaj Plads 10, 1067 København K

Du finder podcasten her.

Billedet af podcastsværterne Julie Schelhart og Pernille Øster er taget af fotograf Daniel Buchwald.

 

Del din historie og billeder i ny udstilling

Vi søger for tiden efter fortællinger om og billeder af spontane mindesteder og offentlige mindearrangementer fra rundt om i landet, som skal bruges i vores nye udstilling om ritualer ved død, begravelse og sorg i Danmark. Har du en historie og billeder, som vi må bruge?

Læs mere X
Del din historie i ny udstilling