6. januar 2022

Ny sæson af ‘Jeg plejede at tro på for evigt’

Landsforeningen Liv&Død og 24syv er snart ude med ny sæson af podcasten ’Jeg plejede at tro på for evigt’.

’Jeg plejede at tro på for evigt’ om at miste udkommer med en 7. sæson den 13. januar, og det sker i samarbejde med taleradioen 24syv. Den vigtige samtale om sorg og død kan dermed fortsætte.

Og det er en samtale, der uden tvivl er interesse for, for gennem alle sæsoner af podcasten har der været en stor og trofast lytterskare, og podcasten har netop rundet intet mindre end 1.000.000 downloads.

Ligesom der løbende har været mange lyttere, som har skrevet positive tilkendegivelser om podcasten til Landsforeningen Liv&Død, har der også været mange efterladte, som har henvendt sig med et ønske om at fortælle deres historie, og flere har været med i podcasten.

Værterne Jeppe Vester og Pernille Strøm Øster. Jeppe kom med i podcasten i sæson 4, mens Pernille har været med fra sæson 1. Foto: Louis

Også i denne sæson vil det være Pernille Strøm Øster og Jeppe Vester, der er podcastværterne.

Der vil i alt udkomme 20 afsnit i sæson 7, som kan høres søndag kl. 13 hos 24syv og torsdag hos Landsforeningen Liv&Død og andre platforme for podcasts.

Podcasten kan høres på vores hjemmeside, hos 24syv – og der hvor du ellers finder dine podcasts. 

Om podcasten

  • Pernille Strøm Øster og Jeppe Vester er værter på ’Jeg plejede at tro på for evigt’.
  • Hver uge har værterne en samtale med en person, der har mistet. Selvom podcasten efterhånden har en del fortællinger bag sig, så er der ikke to processer, der er ens. Enhver har sin egen måde at sørge på, og hvert afsnit indeholder nye nuancer og aspekter omkring det at miste.
  • ’Jeg plejede at tro på for evigt’ henvender sig til alle, der er i berøring med sorg, fordi de enten selv har mistet eller er tæt på nogen, der har døden inde på livet. Og det vil i praksis være langt de fleste mennesker.