5. januar 2024

Landsforeningen Liv&Død flytter

Efter mange år på Nikolaj Plads 27 med spændende arrangementer, flotte udstillinger og meningsfulde rundvisninger, er tiden nu inde til forandring. Landsforeningen Liv&Død skal nemlig flytte.

Fra januar 2024 og indtil maj måned vil vi gradvist afvikle allerede planlagte aktiviteter på adressen. Vi lukker derfor også for booking af rundvisninger, der ligger efter d. 15. marts 2024.

Dette vil også betyde, at Funebariet, som man kender det i dag, ikke vil flytte med.  

Fortsætter alle øvrige aktiviteter i nærheden af Bispebjerg Kirkegård

Til at starte med flytter vi til København NV, hvor vi i nærheden af Bispebjerg Kirkegård kommer til at arbejde videre med Liv&Døds øvrige aktiviteter. Og vi arbejder allerede nu aktivt på at finde alternative muligheder og steder, hvor vi kan fortsætte vores fysiske engagement og arbejde for at starte den gode samtale om døden. 

Dette er derfor ikke et endegyldigt farvel, men snarere et “på gensyn” til en ny begyndelse – og forhåbentligt til nye rundvisninger, udstillinger, arrangementer, mm.

Selvom vi er kede af at sige farvel til denne adresse og til det nuværende Funebariet, ser vi også en masse muligheder i fremtiden. Muligheder, som vi håber, at I vil støtte op omkring.

Vi kan endnu ikke endegyldigt fortælle, hvad fremtiden vil bringe, men vi kan fortælle, at vi allerede har nogle spændende muligheder og samarbejder i sigte, som vi ser frem til, at kunne udforske nærmere.

Endnu engang tak for jeres støtte og forståelse. Vi ser frem til at dele vores fremtidige eventyr med jer og skabe nye minder sammen.

Vi håber, at I vil følge med!

Hvis I ønsker at forblive informeret og fortsat støtte os og vores arbejde, opfordrer vi jer til at tilmelde jer vores nyhedsbrev, hvor I vil modtage de seneste opdateringer om vores fremtidige projekter og udstillinger. Dette er en god måde at holde jer opdateret og forblive en del af Liv&Døds fællesskab. Derudover kan I følge med på vores sociale medier, Facebook, Instagram og LinkedIn.

Vi vil gerne opfordre alle til at tilmelde jer vores nyhedsbrev her og holde jer opdateret på vores Facebook, Instagram og LinkedIn

Hvis I har spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på info@livogdoed.dk.

PS: Denne information vil ikke påvirke de eventuelle rundvisninger, I har booket hos os. Disse vil fortsat blive afholdt som planlagt.