20. december 2021

Kirsten Søndergaard fratræder som direktør i Landsforeningen Liv&Død

Direktør Kirsten Søndergaard har pr. 1. januar 2022 valgt at fratræde sin stilling i foreningen efter 13 års ansættelse.

I sin tid i Landsforeningen Liv&Død har Kirsten været med til at udvikle foreningen i mange nye og spændende retninger, heriblandt at skabe særudstillinger i Funebariet, sætte øget fokus på problematikkerne omkring digital arv og igangsætte podcasten ‘Jeg plejede at tro på for evigt’.

Om sin fratrædelse siger Kirsten:

”Det er ikke uden vemod, at jeg forlader Landsforeningen Liv&Død, som har været min arbejdsplads igennem 13 år. En arbejdsplads, der ligesom mange andre steder har forandret sig løbende.

Jeg har sat stor pris på at være en del af foreningens arbejde og har elsket at stå i spidsen for et område, jeg har brændt og fortsat brænder for.

Og i al ydmyghed er jeg også meget godt tilfreds og stolt over de aktiviteter, som jeg sammen med mine kollegaer i sekretariatet, såvel nuværende som tidligere, har formået at udvikle. Aktiviteter der har bidraget til en større synlighed og et større kendskab til foreningen. Det er et arbejde, jeg har sat stor pris på og har været dybt taknemmelig for”.

”Jeg vil gerne benytte muligheden for at takke alle jer, som jeg har mødt gennem arbejdet i Landsforeningen Liv&Død og takke alle, som jeg på en eller anden måde har samarbejdet med igennem de mange år.”

Kirsten skal fra 1. januar 2022 være chefkonsulent på frivilligområdet i Det Nationale Sorgcenter.

Indtil der er ansat en ny person i Kirstens stilling, vil formand for Landsforeningen Liv&Død, Michael Hviid Jacobsen, være den øverst ansvarlige for sekretariatet.

Vi ønsker Kirsten alt det bedste fremover og takker for de mange år, hun har været en del af Landsforeningen Liv&Død.

For spørgsmål, skriv til info@livogdoed.dk