19:00 - 21:00 Event

SorgBar – Jul (UDSOLGT)

ARRANGEMENTET ER UDSOLGT

Julen er ikke de knuste hjerters fest. Det taler vi sammen om denne særlige udgave af SorgBar, som falder på julemånedens første dag.

Som vi kender det fra de tre første SorgBar, starter vi med oplæg fra mennesker berørt af sorg. Panelet består af tidligere oplægsholdere, som vil starte en samtale om, hvordan man lever med, og hvordan de selv har håndteret sorg i højtiden. Det vil være muligt at stille spørgsmål og deltage i debat i første del.

I anden del er der musik fra Den Fjerde Væg. Lasse fra Den Fjerde Væg har selv mistet og bruger sorgen som drivkraft, når han laver musik.

Der er få pladser, så det er en god idé at sikre sig sin billet i god tid.

NB: SorgBar bliver denne gang afholdt hos Landsforeningen Liv&Død på Nikolaj Plads 27 i København. Alle restriktioner i forhold til COVID-19 bliver overholdt. Husk at bære mundbind, når du ikke sidder ned til SorgBar. Kom i god tid, hvis du vil nå at opleve udstillingsrummene inden arrangementsstart.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en aften i trygge rammer. En aften hvor alle har muligheden for at dele deres historier.
SorgBar, Vi er her for dig!

Hvor: Landsforeningen Liv&Død, Nikolaj Plads 27, 1067 København K

Pris: 50,00 kr.

Tilmelding

Tilmeldingsfrist overskredet – tilmelding ikke mulig

2020 Tir 01 Dec