Udfyld Min Sidste Vilje i Forsvaret og Politiet

Der findes en speciel udgave af hæftet 'Min Sidste Vilje' for dig, som er ansat i Forsvaret eller Politiet.

Min Sidste Vilje i Forsvaret

I samarbejde med Forsvaret har Landsforeningen Liv&Død udgivet en særlig udgave af Min Sidste Vilje til dig, hvis du er medarbejder i Forsvaret og skal udsendes på internationale missioner.

Forsvarets stigende internationale engagement har medført et øget behov for at tale om og gennemtænke risikoen for at falde i tjenesten.

Med ‘Min Sidste Vilje – hvis jeg falder i Forsvarets tjeneste’ kan du som soldat få hjælp til at tage den svære samtale med dine pårørende og få hjælp til at afklare, om du ønsker at blive begravet eller kremeret, om begravelsen skal være militær, og hvem der skal bære kisten – hvis det værste skulle ske i forbindelse med missionen.

Min Sidste Vilje til Forsvaret

Denne specielle udgave af Min Sidste Vilje kan ikke bestilles hos Landsforeningen Liv&Død – men udleveres direkte til dig som soldat af Forsvaret selv sammen med kuverter til farvelbreve og donorkort fra Sundhedsstyrelsen.

Læs mere

 

Min Sidste Vilje i Politiet

Sammen med Rigspolitiet har Landsforeningen Liv&Død også udviklet en særudgave kaldet ’Min Sidste Vilje – hvis jeg omkommer i tjenesten’.

’Min Sidste Vilje – hvis jeg omkommer i tjenesten’ er særligt rettet mod dig, som ansat i Politiet, der udsendes på missioner til konfliktområder. Med Politiets udgave af Min Sidste Vilje følger en lille folder, som er en vejledning i, hvordan du bedst forbereder dig selv, dine pårørende og venner på den værst tænkelige situation – at du mister livet under missionen.

Ligesom hos Forsvaret opfordres der til, at du tager stilling og svarer på en række af de praktiske – og svære – spørgsmål, der typisk er forbundet med et dødsfald. I folderen kan du fx svare på, om du ønsker en kirkelig eller borgerlig begravelse/bisættelse, om du vil have en højtidelighed eller ej, hvilket tøj du ønsker at have på i kisten, og hvordan udgifterne i forbindelse med begravelsen skal dækkes.

Folderen lægger også op til, at du overvejer, om du vil skrive farvelbreve, være organdonor eller oprette et testamente og helt lavpraktisk, om du ønsker at dine efterladte får login-oplysninger til din digitale arv.

Min Sidste Vilje, til Politiet

Denne specielle udgave af Min Sidste Vilje kan ikke bestilles hos Landsforeningen Liv&Død – men fås hos Rigspolitiet.

Læs mere