Kom til åbning af fotoudstillingen Til mine dages ende den 2/12 kl. 16-17.

Det er gratis at besøge udstillingen og Funebariet i forbindelse med åbningen.

Rørende og vedkommende billeder om den sene alderdom kan ses i den nye udstiling hos Funebariet. Bag billederne står fotojournalist Tor Birk Trads.

Udstillingen Til mine dages ende kombinerer nærværende portrætter og hverdagsbilleder af mennesker, der befinder sig i slutningen af livet, med arkivbilleder fra deres ungdom.

Foto af Tor Birk Trads fra udstillingen Til Mine Dages Ende

Tor Birk Trads er freelance fotograf og har lavet projektet sideløbende med sine hverdagsopgaver hen over de seneste to år. PR-foto.

Gennem besøg hos ni mennesker i alderen 92-99 år har fotografen undersøgt den sene alderdom. Det er en periode præget af tab: Sanserne, evnerne, kræfterne og omgangskredsen svinder ind.

Men det er også en tid med rum til at tænke, lytte og dvæle. Ved sine besøg har fotografen interviewet de ældre om deres dagligdag og syn på livet og døden og fotograferet dem og deres omgivelser.

Mere end en udstilling

Udstillingen  indeholder en lydstation, hvor man kan høre et sammenklip fra fotografens interviews med de gamle. Sammen med udstillingen hører også en bog, der kombinerer citater, arkivbilleder og Tor Birk Trads’ fotografier.

Bogen kan i udstillingsperioden købes hos Landsforeningen Liv&Død. Bogen kan også købes på www.torbirktrads.dk/bogsalg.

Udstillingsperiode: 02.12.2022 – 28.02.2023