17. september 2021

Vil du dele dine oplevelser, erfaringer eller historier med afskeds- og begravelsesritualer?

Vi vil sætte fokus på nye og gamle afskeds- og begravelsesritualer og søger derfor vi efter nogen, som vil dele deres oplevelser, erfaringer eller historier.

Vi ønsker at sætte fokus på ritualer i forbindelse med død, begravelse og sorg. Det gør vi for at skabe opmærksomhed om nye og gamle ritualer, hvordan de skabes og forandres – og hvilken betydning de har for os.

Dermed håber vi at inspirere og vise forskellige muligheder, så flest mulige kan vælge netop de afskeds- og begravelsesritualer, der skaber en meningsfuld afsked for dem.

Projektet om ritualer munder blandt andet ud i en udstilling om ritualer og ny information på vores hjemmeside.

Vi har brug for din hjælp

Da vi gerne vil sætte fokus på både nye og gamle afskeds- og begravelsesritualer, søger vi efter nogen, som vil dele deres oplevelser, erfaringer eller historier.

Det kan fx være fra en højtidelighed eller en mindesammenkomst. Og det kan være en særlig tradition i familien, ritualer fra dit lokalområde eller ritualer knyttet til din kultur eller religion.

Vil du bidrage? Eller vil du vide mere om projektet? Så skriv til os på mail info@livogdoed.dk eller ring på telefon 33364970.