28. september 2021

Kulturnatten hos Landsforeningen Liv&Død: Snakken om livet

Landsforeningen Liv&Død inviterer til en aften, hvor refleksion og samtaler om livet er i fokus, når vi endnu engang åbner dørene til Kulturnatten den 15. oktober.

Vi deler det ydre liv med hinanden, så hvorfor ikke dele vores indre? Til Kulturnatten kan du vende dine tanker, håb og drømme med velkendte og fremmede ører. Du kan få inspiration til at udtrykke dig og gå i dialog om både det lette og det svære – og få et poetisk indblik i livets mange facetter. Gør noget modigt – besøg os og tag del i snakken om livet.

Aftenens program:

Sæt dig på Lyttebænken og tag en snak med Camilla.

Lyttebænken:

Denne aften kan du sætte dig på ’Lyttebænken’ uden for vores bygning. ’Lyttebænken’ er et projekt skabt af Camilla, som denne aften vil sidde på bænken og være klar til en uforpligtende og nærværende samtale om stort og småt med dem, der har lyst til at sætte sig. Bænken henvender sig til alle, og alle emner er velkomne.
– Tidspunkt: Kl. 19:00-20:00  og kl. 21:00-22:00

Stine Buje sætter fokus på samtalen om det vigtige i livet.

Samtaler om det vigtige i livet: Stine Buje

Denne aften kan du høre et oplæg fra forfatter og foredragsholder Stine Buje, der blandt andet har skrevet en række bøger, som giver inspiration til at tage stilling til livet. Stine Buje vil med udgangspunkt i sine samtalekort sætte gode samtaler i gang om det vigtige i livet, så vi kan komme endnu tættere på vores nærmeste. Der er en gratis æske samtalekort til de 10 første.
– Tidspunkt: Kl. 20:00-20:45

Poesi om livet: Claus Høxbroe

Oplev Claus Høxbroes poesi live.

Oplev beatpoeten Claus Høxbroe fabulere løs om livets store og knap så store facetter, når han lægger vejen forbi Liv&Død og leverer levende, medrivende og rytmisk poesi. Claus Høxbroe er kendt for sin store dedikation til den jazzede og rytmiske poesi-genre og er en markant skikkelse i nyere dansk lyrik og genren spoken word.
– Tidspunkt: Kl. 21:30-22:00

Bucketlisten har også tidligere været en del af Kulturnatten hos os.

Skriv en bucket-liste

Inden jeg dør, vil jeg… På en stor tavle har du til Kulturnatten mulighed for at skrive, hvad du gerne vil nå, inden du dør. Og måske kan du også samle lidt ny inspiration fra andre, som skriver på tavlen?
– Tidspunkt: Kl. 18:00-00:00

I Funebariet kan du blandt andet se vores refleksionsrum om død og begravelse.

Bliv klogere på døden i Funebariet

Hvad skal der ske, når du dør? Og hvad kan du tage stilling til, før det sker? Hvordan skal din begravelse være? Og hvad skal der ske med din digitale arv? Bliv klogere på forskellige aspekter af tab og sorg, død og begravelse i vores udstillingssted Funebariet. Her kan du bl.a. se Livets Træ, hvor du kan sætte et blad på, og se en kiste og en urne.
– Tidspunkt: Kl. 18:00-00:00

Kom til Kulturnatten hos Landsforeningen Liv&Død på Nikolaj Plads 27 i centrum af København.

Hvornår er der Kulturnatten?

Kulturnatten finder sted den 15. oktober i tidsrummet kl. 18:00-24:00.

Du kan opleve spændende kulturarrangementer i hele København i forbindelse med Kulturnatten. Det kræver Kulturpas at deltage i aktiviteterne, også hos Landsforeningen Liv&Død.

Læs mere om Kulturnatten på deres  hjemmeside.

Plakat for Landsforeningen Liv&Døds Kulturnatten 2021.

 

Læs om Kulturnatten hos Landsforeningen Liv&Død gennem årene.