17. maj 2016

Indstil din kandidat til Liv&Død Prisen 2016

Kender du til en person eller organisation, der har fortjent Liv&Død Prisen? Så har du mulighed for at indstille din kandidat til prisen frem til den 1. juli 2016.

Landsforeningen Liv&Død uddeler igen i år Liv&Død Prisen, som er på 10.000 kr. og et diplom.

Hvem kan indstilles til prisen?

Formålet med Liv&Død Prisen er at hylde personer eller organisationer, der har gjort en særlig indsats for at nedbryde tabuet omkring døden ved at sætte fokus på døden og skabe debat og eftertanke om emnet i det offentlige rum.

Indstillingsskema_LivDoedPrisen

Her kan du downloade indstillingsskemaet til en kandidat til Liv&Død Prisen.

Alle kan indstille en kandidat til Liv&Død Prisen. De indstillede kandidater kan være såvel kendte som ukendte danskere, og deres initiativer kan være af enten national eller lokal karakter – blot skal de på den ene eller anden måde kunne inspirere andre til at turde tage fat på at tale om døden.

Hvis du kender nogen, der kunne være en værdig modtager af Liv&Død Prisen 2016, og ønsker du at indsende dit forslag til årets prismodtager, kan du finde indstillingsskemaet her på siden eller på vores temaside om Liv&Død Prisen.

Fristen for indstilling af kandidater er den 1. juli 2016.

Prisen overrækkes i Landsforeningen Liv&Døds lokaler i efteråret 2016.

Hvem har tidligere modtaget Liv&Død Prisen?

Liv&Død Prisen blev lanceret i 2011 i forbindelse med Landsforeningen Liv&Døds 130 års jubilæum. Her gik prisen til journalisten Anders Agger for programserien ‘Sømanden og Juristen’.

Sidste år modtog Rita Nielsen årets Liv&Død Pris for sit unikke og mangeårige arbejde for uhelbredeligt syge.

Du kan få et overblik over alle prismodtagere og læse mere om prisen på vores side om Liv&Død Prisen.