21. marts 2023

Foredrag med dokumentarfotograf Klaus Bo: Dead and Alive – på rejse med døden

Kom til foredrag 30/3 og hør dokumentarfotograf Klaus Bo fortælle vilde anekdoter fra sine mange rejser rundt om i verden med døden som rejsekammerat. Alt sammen underbygget af hans nærværende og respektfulde billeder.

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan man forholder til døden i andre kulturer?

Det har du nu chancen for at blive klogere på, når dokumentarfotograf Klaus Bo holder foredrag.

Klaus Bo har i over 10 år rejst verden rundt og dokumenteret alverdens dødsritualer. Fra Madagaskar til Haiti over Grønland til Nepal har han på 15 langvarige rejser udforsket vores forhold til døden på tværs af religion, etnicitet og landegrænser.

Foto fra Madagascar af Klaus Bo.

Foto fra Madagascar af Klaus Bo.

I foredraget udfolder Klaus Bo sin indsamlede viden og fortæller vilde anekdoter fra sine rejser med døden som rejsekammerat. Alt sammen underbygget af hans nærværende og respektfulde billeder, som har været bragt af blandt andre National Geographic, New Philosopher Magazine, Stern Magazine med videre.

Foredragets titel refererer til, at i de fleste kulturer er døden ikke det endelige. Det jordiske liv stopper måske, men døden er ikke slutningen. I mange kulturer tror man på et liv efter døden – ofte forstået som at livet fortsætter på samme måde som her på jorden, blot et andet sted.

Se mere om Klaus Bos billeder og rejser ud i verden her.

Pris pr. person: 100 kr.

Det vil være muligt at købe te og kaffe.

Foredraget finder sted i Funebariet 30/3 kl. 17-19, vores udstillingssted om døden, og inden foredraget har du mulighed for at se udstillingen.

Køb billet her.