6. maj 2022

‘Jeg plejede at tro på for evigt’ runder af

Den syvende sæson af vores podcast 'Jeg plejede at tro på for evigt' lakker mod enden, og sidste afsnit er den 26. maj.

‘Jeg plejede at tro på for evigt’ er lavet i et samarbejde mellem Landsforeningen Liv&Død og taleradioen 24syv. Dette samarbejde skal finde en ny form. Og vi er i fuld gang med at finde nye måder at føre podcasten videre på.

Vi er så taknemmelige for alle lytterne og alle de beskeder, der er blevet sendt vores vej. Og ikke mindst er vi meget taknemmelige for alle de gæster, der har været forbi og fortalt deres historier, delt deres sorg og skabt håb for dem, hvor håbløsheden fylder.

‘Jeg plejede at tro på for evigt’ har vist, at der er et stort behov for at kunne fortælle om, lytte til og spejle sig i oplevelser om sorg. Og at der selvfølgelig skal være plads og tid til vigtige og meningsfulde samtaler med hinanden om dem, som ikke er her mere, men som stadigvæk betyder alt.

Der er sidst på året planlagt en række live-arrangementer rundt om i landet med værterne fra ’Jeg plejede at tro på for evigt’ – mere om det kommer snart.

Om podcasten

  • Pernille Strøm Øster og Jeppe Vester er værter på ’Jeg plejede at tro på for evigt’.
  • Hver uge har værterne en samtale med en person, der har mistet. Selvom podcasten efterhånden har en del fortællinger bag sig, så er der ikke to processer, der er ens. Enhver har sin egen måde at sørge på, og hvert afsnit indeholder nye nuancer og aspekter omkring det at miste.
  • ’Jeg plejede at tro på for evigt’ henvender sig til alle, der er i berøring med sorg, fordi de enten selv har mistet eller er tæt på nogen, der har døden inde på livet. Og det vil i praksis være langt de fleste mennesker.

Hør podcasten

Du finder alle sæsoner på vores hjemmeside her, hos 24syv – og der hvor du ellers finder dine podcasts.